Onze diensten

Bij SVD Schilderwerken kan je terecht voor de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Onze diensten zijn in te delen naar binnen schilderwerk, buiten schilderwerk en wand- en plafondafwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke schildersklus van A tot Z voor je verzorgen. In overleg stellen we een plan van aanpak op waarbij we je uitgebreid informeren en adviseren. Ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Een ding is alvast zeker….wij willen er gegarandeerd iets moois van maken! 

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk is een terugkerende en tijdrovende klus. Na een aantal jaren zal het verfwerk op plafonds, wanden, kozijnen en trappen verkleuren of beschadigen waardoor deze helaas hun aantrekkelijkheid verliezen. Maar misschien ben je ook wel gewoon uitgekeken op de gebruikte kleuren en wil je eens compleet iets anders maar zie je op tegen het werk. Wat je plannen of ideeën ook zijn, SVD Schilderwerken neemt het binnen schilderwerk graag voor je uit handen. Je profiteert dan direct van de kennis en ervaring van onze vakmensen die met de beste materialen (zoals watergedragen lakken die minder snel vergelen) en gereedschappen het schilderwerk voor je klaren. Naast professioneel schilderwerk kan je bij ons kiezen voor spuitwerk of het laten aanbrengen van een coating. Dankzij ons ‘zeven stappen plan’ weet je vooraf exact waar je aan toe bent.

Spuitwerk

Latex spuitwerk voor een snel en mooi eindresultaat

Snel een zeer mooi en strak eindresultaat? Kies dan voor latex spuitwerk. Wij gebruiken voor deze speciale behandeling een airless latex spuitmachine. Terwijl bij traditioneel rollen altijd een structuur achterblijft, heb je daar met het spuiten van de latex geen last van. Ondergronden met structuur zoals stucwerk en renovlies behang zijn perfect om te spuiten. Tel daar de jarenlange ervaring van SVD Schilderwerken op het gebied van latex spuiten bij op en je hebt in korte tijd weer frisse wanden en plafonds die je huis een complete metamorfose geven.

Coatings

Kies voor coating en profiteer van minimaal onderhoud

De in diverse RAL-kleuren leverbare coating is een harde en gladde laag die makkelijk hecht op muren. Een coating wordt door SVD Schilderwerken toegepast in ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer, schuur of garage. Een coating is zeer eenvoudig schoon te houden, kan tegen een stootje en is bestand  tegen water en chemicaliën. Het ziet er bovendien prachtig uit en u hoeft geen voegen meer schoon te maken.

Buiten schilderwerk

Al het houtwerk aan de buitenkant van je huis wordt dag en nacht blootgesteld aan de elementen.. Goed en regelmatig onderhoud van het houtwerk buiten is daarom essentieel. Regelmatig buiten schilderwerk laten uitvoeren van je gevelbekleding, deuren en kozijnen is daarom niet alleen mooi om te zien maar ook noodzakelijk om hoge onderhouds- en reparatiekosten te voorkomen. We nemen de tijd voor de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. Bij SVD Schilderwerken blijft het houtwerk aan jouw huis daardoor in topconditie en kan het er weer jaren tegen!

Spuitwerk

Voor een prachtig resultaat: buiten spuitwerk

Wil jij je huis ook voorzien van vakkundig buiten spuitwerk? SVD Schilderwerken heeft de kennis en apparatuur in huis om ook buiten spuitwerk te kunnen verrichten. Met de speciale Airmix spuit techniek is het mogelijk om zonder nevel te kunnen spuiten waardoor de directe omgeving van je huis geen ongewenste verflaag krijgt. De gebruikte verf is in verschillende kleuren leverbaar en is zelfreinigend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Sauswerk

Vakwerk in sauswerk

Muren sauzen lijkt misschien wel een eenvoudige klus. Toch is een streeploos eindresultaat beslist niet vanzelfsprekend waardoor in de praktijk velen met een teleurstellend resultaat achterblijven. Het is de bedoeling dat een muur zonder strepen of banen opdroogt. Wij beschikken over de juiste materialen en de ervaring om alle muren zo glad en mooi mogelijk te sauzen.

Wand- en plafondafwerking

Je huis knapt enorm op van frisse wanden of een schoon plafond. Vandaag de dag is er op dit gebied ontzettend veel mogelijk. Wij hebben als specialisme latex spuitwerk, lak spuiten, coating, patroonbehang en designwanden. Vertel ons je wensen en wij gaan met het grootste enthousiasme vakkundig aan de slag.

Latex

spuiten / rollen

Latex spuiten of rollen

Met spuitwerk is het mogelijk om plafonds en wanden (zowel binnen als buiten) met uiteenlopende soorten materialen en effecten af te werken.

Vliesbehang

plakken

Vliesbehang

Vliesbehang is de ideale ondergrond voor het schilderen van muren. Het vlies absorbeert de ideale hoeveelheid verf en voorkomt strepen. Bovendien verstevigt het je muren, werkt het effectief tegen scheuren van de muren en verstop je er heel eenvoudig oneffenheden of kleurverschillen mee.

Patroon behang

plakken

Patroonbehang

Op het gebied van patroonbehang kan je het feitelijk niet gek genoeg bedenken of het bestaat. In de collectie patronen vind je een uitgebreid aanbod. Zo zijn er speciale patronen voor kinderkamers of babykamers. Maar er is ook keuze uit patronen die binnen een thema vallen. Of denk eens aan een  vintage foto van de straat waarin u bent opgegroeid, een mooie vakantiefoto of één van uw andere favoriete foto’s op de muur. Fotobehang is in alle maten verkrijgbaar en laat het professioneel behangen maar aan ons over! Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van patroonbehang? Neem contact met ons op en ontdek de welhaast onbegrensde mogelijkhed

Design

wanden

Designwanden

Design wanden zijn op dit moment een bijzonder populaire toepassingen. Ze worden vervaardigd van een exclusief pleister materiaal en in een steeds grotere mate toegepast in woningen, kantoren en winkels. Met hun stoere en naadloze uitstraling, waterdichte afwerking en schimmelwerende eigenschappen zijn designwanden  uitermate geschikt voor de badkamer en keuken.

Kwaliteitsmerken waar wij mee werken