Over SVD Schilderwerken

Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Sven van Dijk met zijn eigen schildersbedrijf in Renswoude is gestart. In de eerste jaren verrichtte Sven alle werkzaamheden zelfstandig. Maar het bedrijf groeide en er kwamen steeds meer opdrachten waardoor er al snel uitbreiding kwam. Vandaag de dag heeft SVD Schilderwerken een team van vier vakmannen in dienst die elke dag opnieuw maar een missie hebben: echt mooi schilderwerk afleveren bij 100% tevreden klanten!

Hoe het allemaal begon

Na de detailhandelsschool werkte Sven als vakantiebaan bij een schildersbedrijf. Na een aantal jaren werd hij steeds enthousiaster over het vak en besloot hij uiteindelijk voor zichzelf te beginnen. Zo werd ‘SVD Schilderwerken’ in 2009 opgericht. Als zelfstandig schilder kreeg hij al snel meer opdrachten, ook vanuit de hoek van verschillende aannemers. Door zelf kwalitatief hoogwaardige materialen en machines in te kopen, kon SVD Schilderwerken steeds meer opdrachten volledig zelfstandig aannemen en uitvoeren. Na een aantal jaren werd het tijd voor personeelsuitbreiding. Met de combinatie van een team van ervaren en enthousiaste schilders, moderne gereedschappen, A-kwaliteit materialen en de wil om er altijd iets moois van te maken, heeft SVD Schilderwerken een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in welke vorm dan ook.

SVD Schilderwerken is een allround schildersbedrijf

Als je op zoek bent naar een betrouwbare schilder in de Vallei-regio (Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Wageningen, Ede) met bewezen ervaring op het gebied van binnen schilderwerk, buiten schilderwerk en diverse soorten van wand- en plafondafwerking, dan staat ons team graag voor je klaar. In onze benadering staat een ding centraal: heldere communicatie naar de klant. De kreet ‘afspraak = afspraak’ is bij ons dan ook beslist geen loze kreet. Wij geloven in een transparante aanpak met korte communicatielijnen en heldere afspraken. En uiteraard leveren we werk af waar we écht trots op zijn en waarmee de klant 100% tevreden is. Klanten waarderen deze werkwijze. We leveren veel waar voor het geld waarbij we het belangrijk vinden om altijd netjes te werken en we jou goed op de hoogte houden van het verloop van de werkzaamheden.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Voor alle vormen van schilderwerken in de breedste zin van het woord kan je SVD Schilderwerken inschakelen. Denk hierbij aan:


Wij werken o.a. in:

Renswoude
Scherpenzeel
Barneveld
Woudenberg

Veenendaal
Rhenen
Opheusden
Zetten

Amersfoort
Hooglanderveen


Onze vakmensen

Sven

Sven van Dijk
Eigenaar, schilder

Perry

Perry Guis
Schilder

Vacature

Vacature
Interesse? Klik hier!


Meer weten over SVD Schilderwerken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en één van onze specialisten komt bij u langs zodat u weet waar u toe bent.

Kwaliteitsmerken waar wij mee werken